Lairds Lodge som balsam för själen!

 
Mottagandet är glatt och varmt när du kommer till Lairds Lodge!
Lairds Lodge är ett Guesthouse som ligger på landet ca 2 mil utanför Knysna strax innan Plettenberg. Detta hotell måste upplevas om du tänker åka på "Garden Route". Hotellet har endast 15 rum och personalen gör ett fantastiskt jobb för att du skall trivas, och trivs det gör man. Hyrbilen är nytvättad varje morgon, rummen städas exemplariskt, fräsch dryck serveras vid poolen, you name it.
Inredningen på Lairds är lantligt och hemtrevligt och är som tagen ur en inredningstidning!
Det finns gott om samvaroutrymmen, lounger att njuta en kopp the och plats vid poolen som är vackert belyst om kvällarna.
De eleganta, rymliga rummen är individuellt och vackert inredda med allra högsta komfort som luftkonditionering och skön säng med sänglinne av god kvalitet. Alla rum har en egen möblerad uteplats där man kan njuta av naturens stillhet.
Restaurang och bar är lika vackert inrett som övriga hotellet. Inför middagen väljer man tidigt på dagen en 2, 3 eller fyrarätters-meny som presenteras redan vid frukost. Fundera inte på att leta efter någon annan restaurang, du har den bästa här, och jag lovar du blir inte besviken! Frukosten serveras lika omsorgsfullt och vackert som allt i övrigt på hotellet, beställ vad du vill så ordnar kocken det.
En större pool med solstolar är vackert upplyst om kvällarna. Guesthouset har belönats med 4 stjärnor men lever upp till 5 +! Detta hotell är som balsam för själen, här råder lugnet och stillheten, men självklart är barnen välkomna.

Fakta:
Antal rum: 15
Strandläge: Nej
Pool: Ja
Avstånd centrum: ca 2 km
Restaurang: Ja

Personlig reflektion:
Plus:
Detta är ett hotell som platsar på min topp-10 lista på bästa hotell världen över. Maten är gudomligt god, rummen vackra och servicen utmärkt.
Minus:
Hittar ingen på minuslistan.
 Kommentarer
» Ämma

Wow, vilket ställe!

Svar: Ja Ämma det är det verkligen!!(=
Travelmania

Ser ut som ett perfekt ställe för avkoppling! :)

Svar: Jajamän det är det Freedomtravel(=
Travelmania


Kom ihåg


Trackback