Livet på en pinne!

Det enda som hörs är något djur som knäcker en gren, ett litet smått porlande från poolen framför mig och den svaga brisen som välkommet susar i lövträden, för övrigt är det helt tyst. Detta är den mest rofyllda stund jag någonsin upplevt.
Mitt ute på savannen ligger vattenhålet dit djuren kommer för att dricka. Lite diskret också denna lodge gömd bland träden, och där sitter jag vid poolen i strålande sol och sippar på en iskall öl, filosoferande på just ingenting förutom den stora insikten om hur lyxig denna stund är. Den stora frågan just nu är om jag skall hinna med en massage innan lunch, eller kanske en tupplur.
Efter en fantastisk lunch bestående av gudomlig lax med limepotatispuré, unnar mig en massage och efter lunchen en tupplur. Jag vaknar till skrammel av porslin och vips har klockan blivit tre på eftermiddagen och det är dags för afternoon-the innan eftermiddagens gamedrive.
Det dukas upp friskt av läckerheter såsom kakor, snittar, the, jouice, kaffe och försk frukt. 
Sedan är det då dags för dagens andra gamedrive. Vatten, hatt, tröjor och kamera är packat. Vi beger oss till ravinerna för att se om vi skall få se någon leopard. Dessa är väldigt sällsynta så vi har inte alltför stora förhoppningar, men vem vet. Vi möter snabbt dessa trevliga gentlemens.
Efter mycket letande efter leoparder får vi ge oss och börja bege oss tillbaka mot lodgen.
Helt plötsligt mitt framför oss ligger det en gepard, wow vilken vacker gestalt. Det visar sig vara en hane som är hela 15 år. Detta är tydligen hans favoritplats, här kan han hålla utkik åt alla håll. Vilken lyckad drive det blev till sist.
 Kommentarer

Vilka härliga bilder!:D låter inte som om det går någon nöd på dig direkt!


Kom ihåg


Trackback