Bland trädkronorna!

Löven är stora och gröna, solljuset försöker tränga sig igenom men med föga framgång. Doften av jord och frodighet ligger som ånga i näsborrarna och hettan gör sig påmind trots skuggan av träden. Vi vandrar mot den första plattformen, och där 30 m upp i luften hänger linorna där vi skall svinga oss ut mot nästa plattform. Det är inte läge nu att säga kläcka kommentaren; - jag är höjdrädd. Jag tar sikte på trädet mitt emot och tittar bara framåt och kastar mig ut. Vi svingar oss fram i Tsitsikammas regnskog och säkerheten är rigorös. Dubbla linor dubbla fästanordningar, det är inget att oroa sig för, förrutom höjden då.
Idag har vi valt att åka till Tsitsikamma och göra en Canopy Tour, det är vår 9-åring som tycker detta är en bra idé, och visst jag vill ha en check på den.
Tsitsikamma ligger ca 1 h bilresa från Knysna vid Storms River Village. Detta är en rolig grej att göra, framförallt är det kul för barnen. Det var med lite skräckblandad förtjusning en höjdrädd som jag slängde mig ut. Men man skall inte avstå för att man har höjdrädsla, man behöver inte klättra upp till den första plattformen vilket jag var rädd för. Den första linbanan är också kort så att man får vänjas lite i taget.
Priset är R595/person, och förboka gärna biljetter på nätet.
 Kommentarer
» Marie

Det låter som en dag som sonen(och ni med säkerligen!) var nöjd med va? Kul!

Svar: Hej, ja det var jätteskoj! Sonen ville att vi skulle göra om det direkt igen (=, bra betyg!!
Travelmania


Kom ihåg


Trackback