Äntligen är semestern igång!

Efter en mycket god natts sömn vaknar vi runt 9 snåret och går direkt till frukosten.
När vi satt oss vid det dukade bordet blir vi serverad en "förrätts-frukost" bestående av frukt vackert upplagt och en liten yogurt toppad med passionsfrukt. Sedan beställer vi från den varma frukosten, som har en specialitet var dag, förutom det vanliga som omelett, osv.
Mätta och belåtna vandrar vi tillbaka genom den vackra trädgården till rummet och byter om för att åka ned till Knysna Waterfront.
Knysna är en livlig semesterortsom ligger efter kusten vid en skyddad lagun där man odlar ostron med Indiska oceanen som förgrund. Knysna Waterfrontvisar sig vara ett livligt och mysigt område som erbjuder shopping och trevliga restauranger, många med utsikt mot den vackra lagunen där man odlar ostron.
Stränderna runt Knysna är väl lämpade för bad, segling, surfing och fiske. Hajar är vanligt utanför stränderna i Knysna, därför har man säkrat de mest populära badvattnen med hjälp av nät i vattnet

I området kring Knysna finns flera sevärdheter väl värda ett besök såsom Knysna Heads där klippor omger en kanal som leder vattnet in till lagunen, där den östra sidan erbjuder besökarna en fantastisk utsiktspunkt. Staden är också känd för sin skog som omger staden.  Fodig och extremt tät är Knysnaskogen den största ursprungsskogen i Sydafrika. Här finns enorma gamla träd där de äldsta träden är runt 800 år gamla. Här finns också unika och exotiska växter. 
 Kommentarer

Åh vad härligt det ser ut :)

Åh, missa inte Ile de pain om det stället finns kvar. Vi hade en magisk morgon där med deras underbara bröd och ett intensivt samtal med ägaren om livet, en fantastisk person!

Svar: Tack för tipset!!
Travelmania


Kom ihåg


Trackback