Golf & Maraton!

 
Då min man inte ville fira sin 40-årsdag här hemma, hamnade vi på en weekend i Stockholm. Vi hade inte mer än två dagar så då passade Stockholm perfekt. Min man fick naturligtvis välja aktivitet på sin födelsedag och då hanade vi på Nordea Masters på anrika och vackra Bro Hof för att titta på de duktiga golfarna. Vi följde vinnande Fitzpatrick och Stensson naturligtvis och det var riktigt kul att se dessa stjärnor i verkligheten. Vädret var ju helt magiskt också på fredagen, 28 ° och strålande sol. Det dracks en hel del vatten!!!
Vi intog en utsökt tvårätterslunch på slottet och sedan gick vi ett par ytterligar timmar och insöp den trevliga atmosfären som råder på en golftävling.
Vi åkte sedan vidar för att checka in på hotellet och göra oss i ordning till kvällen. Vi hade valt att ta in på Sheraton dagen till ära. Väl inne i stan och dags att checka in så fick vi veta att rummet inte var klart, så vi fick vänta i baren så länge. Svettiga och lite smått besvikna så var det ändå gott med en iskall öl. Rummet blev klart 16.30 och vi skyndar oss upp för att duscha och njuta av champangen som jag förbeställt. Rummet blev tyvärr en besvikelse och för första gången har jag bett att få byta rum. Rummet var slitet och inrökt och den vackra utsikten över Gamla Stan som utlovats hade bytts mot utsikt över en vägkorsning. Personalen i receptionen ordnade genast ett nytt rum och denna gång var utsikten betydligt bättre och rummet var riktigt fräscht. Så nu var vi på bättre humör. Champangen och jordgubbarna kom så småningom de också. Sedan fick vi snabbduscha för att hinna iväg till restaurangen vi bokat bord på i Gamla Stan.
Lördagen spenderade vi på stan där vi följde min svåger och min mans moster som deltog i Stockholm Maraton. På kvällningen kom lite släktingar till hotellet och skålade för 40-åringen. Därefter intog vi alla en (som vanligt) utsökt middag middag på mysiga Restaurang La Tentazione! Denna Italienare som är vår favorit sedan många år lever var gång upp till våra förväntningar och jag hoppas det inte dröjer alltför länge innan nästa besök. En mycket trevlig helg allt som allt!!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback