Londa Beach Hotel

Londa hotel är ett 5-stjärnigt boutiquehotell med många utmärkelser, som ligger strax utanför Limassol på Cypern. Hotellet ligger vackert mot havet med en egen liten strand och vågbrytare utanför.
Här finns 68 rum och sviter i flera olika kategorier. Detta hotell vänder sig till gäster som vill njuta av det lilla extra på semestern. Designen är signifikant för hotellet, allt från lobbyn till rum och poolomådet. Allt är vackert upplyst på kvällen, och det syns att man satsat hårt på belysning. Personalen har väldigt hög servicenivå och hjälper gärna gästerna med ett leende.
Vi bodde i ett svit med delvis havsutsikt. Suiten är rymlig med sovrum, vardagsrum med bäddsoffa och två badrum. Rummen är ljusa och fräscha och städningen är oklanderlig. 
Limassols bästa restaurang ligger på hotellet. Priserna är lite högre men väl värt det med råge.
Caprice är en italiensk fine dining restaurang. Här har man inrett i samma moderna snitt som övriga hotellet och vid skymning tänds vacker belysning. Maten är välkomponerad och vackert upplagt.
Personalen är mycket kunnig och låt gärna kyparen välja vinet till maten. 
Poolbaren serverar en poolmeny som också är mycket bra. Servitörerna går runt poolen och tar beställning av det du önskar. Det bjuds på smothie, glass och annat smått och gott på för och eftermiddagen.
En stor pool med mycktet bra solmadrasser och parasoll. Andra faciliteter såsom ett bra spa, gym och bröllopsarrangemang.
Personlig reflektion:
Plus: Detta är ett hotell är för livsnjutaren som sätter värde på god mat, service och snygga rum.
Här stannar man gärna på hotellet och varvar ner och nyttjar hotellets faciliteter.
Minus: Det ligger lite off i ett område som inte imponerar särskilt. Däremot är det inte långt till Limassol centrum och buss går utanför hotellet var 20:e min. 
Tips: Välj gärna havsutsikt!
 


 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback