# Semesterfrukost

Många talar om hur gott det är med hotellfrukost.
Oh visst är det väl det, men så äter man samma saker, eller i alla fall jag.
Men ändå så är det så gott, lite kanske för att det semester och man inte behöver laga den själv, utan bara kan sitta ned och njuta.
Den semesterfrukost som stannar kvar i mitt minne avnjöts på La Digue med havsutsikt och champagne.
 Frukosten hade allt, färska frukter, nypressad juice, omelette och champagne. 
Lägg där till ljumma sommarvindar och kluckande vågor och vidunderlig utsikt.

 
 





Kommentarer

Man uppfattar ju frukost olika. Jag ÄLSKAR frukost eftersom jag varje morgon vaknar VRÅLHUNGRIG. Men jag har full förståelse för att inte alla andra känner så ;) På den här resan blir det ju till 99,9 procent frukost i husbilen. Vi varierar lite, men det handlar ju om mackor med olika pålägg, kokta ägg, stekta ägg, omelett, yoghurt och såna saker... ;) Två gånger blev vi bjudna på frukost i Makedonien. Den ena gången blev det burek (en slags paj från Balkan) och den andra gången blev det Peta (en lite tunnare paj från Albanien)

Svar: Ja visst är det konstigt vilka vanor vi har, ofta har alla si speciella rutin på morgonen.Härligt att resa runt och testa på nya influenser(=
Travelmania


Kom ihåg






Trackback