Det kostar inget att drömma!

Nästa bloggutmaning, #Drömresa
Det kostar inget att drömma, däremot att åka till mitt drömresemål!
Nu har jag i och för sig många resmål i mina drömmar, Costa Rica, Galapagos, Maldiverna, Madagaskar, Dubai.
Lisan kan göras lång. Sydafrika som vi besökte i vintras blev efter det besöket ett så stort drömresemål att vi åker dit igen, nu i vinter.

Men ända sedan barndomen har ett resmål utöver alla andra skvalpat runt där inne.
Att få se Pippis Kurrekurreduttön i Söderhavet lockar så där lite extra.
Cooköarna, Fiji, Raratonga, Tahiti bara namnen på dessa paradisöar får det att vattnas i munnen.


Att få dingla med benen i en hängmatta utanför en liten hydda på en "Robinson-ö"
Dit går Min Drömresa!
Kommentarer
» Julia

Härligt att resa! Håller med om att de finns såå många ställen man vill besöka. En sak jag har gjort tre gånger har varit att åka och volontärarbeta, rekommenderar de verkligen 😊👌🏻

» Marie

Åh Sydafrika är bara bäst! Vart där bär det hän i vinter?

Du får följa mig på bloggen de närmaste två åren, det är just de kuriduttöarna som står på vår reselista härifrån Nya Zeeland. Det gäller att passa på när man är här, då det är så sjukt långt som svensk att flyga till just de öarna då man måste förbi Nya Zeeland först nästan jämt vad jag har förstått.

Svar: Hej Marie! Åh vad spännande klart jag ska följa er. Vad spännande. Då kan jag få tips sedan☺ ja det verkar långt att åka. Det är nackdelen. Ja Sydafrika är fantastiskt. Vinterns resa startar i Kapstaden. Sedan vidare med bil efter Garden Router med stopp i Knysna. Efter det ett hoppas jag häftigt safari utanför Port Elisabeth. Avlutar resan i Durban.
Travelmania

Nog finns det många drömresmål, och att drömma är som tur är gratis! Sedan hoppas man väl kunna förverkliga någon eller några, även om vissa kanske får stanna som drömmar. Fantastiska bilder som får en att drömma ännu lite mer! :)


Kom ihåg


Trackback