Det är rött, det är chict, det är hipt och det är charmigt!

Visst har man sett detaljerna förut, men att gå här i London och se alla dessa chica röda accentfärger vart man än tittar, gör att man förstår hur genomtänkt detta är. Och vilken varumärkesbyggnad dom har lyckats med.
För vem känner inte igen telefonkiosken, brevlådan etc?
Dags för middag sista kvällen innan resan hem. Det blir en promenad i kvällningen mot stadsdelen Notting Hill, som är känd för naturligtvis filmen med samma namn men också för den årliga karnevalen som anordnas i augusti varje år. Temat på karnevalen är Karibiskt och har funnits sedan 1960-talet.
På väg mot Notting Hill i Bayswater dyker Londons enda isrink upp. Här kan man åka skridskor inomhus, eller för den delen spela bowling från 5£.
Här trängs trendiga barer och restauranger med butiker av alla de slag. En av stadens populäraste marknader finner du på Portobello Road. Notting Hill lockar mängder av turister varje år och jag förstår varför.
Här ljuder en skön stämning, avslappnad och hipp på samma gång. Lite som på "Söder"
Doften från alla vattenpipor sprider sig över trottoarerna, och restauranger från alla världens hörn
trängs med folket och de rökande männen.
Någon gränd in ligger en lite grekisk kvarterskrog som får stå för kvällens middag.
Här ligger ett trevligt sorl i restaurangen och servitörerna gör allt för att du skall ha en trevlig kväll.
En riktigt god moussaka slank enkelt ned med ett par öl därtill. 21.20 £
Under promenaden tillbaks till Paddington efter mörkrets inbrott summerar jag min vistelse i London med att tiden var för knapp. Här kan man uppleva så otroligt många saker att man förstår att London får man kanske besöka mer än en gång för att få ut allt man önskar.
Så var det då dags att checka ut, äta frukost och bege mig mot Heathrow. Trots en begränsad budget på 150 £ så räckte den utan att alls behöva tänka mig för eller snåla på något vis. Och visst fick jag mersmak av London!!!! Bye Bye!
 
 
 Kommentarer

Det verkar som att du hade kul. Håller med om att sightseeingturerna är tidseffektivt i en ny stad. Visst är all röd design genomtänkt. På transportmuseet kan du se mer om det.

Åh, älskar London! Hoppas du hade det bra där. :) Kram!!


Kom ihåg


Trackback